Unelte personale
Locatia curenta: Prima pagina Conducere Inspector scolar general adjunct - curriculum AN SCOLAR 2021-2022 PROGRAME Programe și proiecte Junior Achievement (JA)

Programe și proiecte Junior Achievement (JA)

by Lavinia Misaila Ultima modificare 2021-09-20 12:28
Filed under:
Oferta educațională JA este disponibilă la www.jar.ro/brosura, iar înscrierea se face pe platforma https://www.jaromania.org/hub Programele și proiectele Junior Achievement (JA) sunt derulate în baza parteneriatului cu Ministerul Educației și Cercetării (protocol nr. 10184/14.05.2003). Kiturile educaționale sunt oferite gratuit în format digital, electronic sau tipărit (manuale elevi, ghiduri pentru profesori și consultanți voluntari, fișe pentru activități, modele de proiecte și activități) și au acordul MEC (nr. 3637/11.10.2017) în vederea utilizării la clasă. Webinarele gratuite de informare. Calendarul sesiunilor este disponibil în contul de profesor și la 👉 www.jar.ro/webinar Webinar 21 septembrie, interval 17:00-18:00.

Cum se pot înscrie profesorii?

1. Prin autentificarea în contul de profesor sau, în cazul în care acesta nu există, crearea unui cont pe site-ul https://www.jaromania.org/hub;

2. Cadrele didactice pot alege să implementeze oricare dintre programele și proiectele din broșura JA Romania pentru:

  • Dezvoltarea abilităților pentru viață
  • Educație economică și financiară
  • Educație antreprenorială
  • Educație pentru orientare profesională
  • Educație pentru sănătate
  • Educație STEM

Activitățile pot fi derulate în Școala altfel sau pe întreg parcursul anului școlar.

Perioada de înscrieri: 1 – 30 septembrie 2021