MADE FOR EUROPE - etapa județeană, ediția a XVII-a, 2025
Având în vedere adresa Ministerului Educației și Cercetării, Direcția Generală Echitate și Performanță în Învățământul Preuniversitar, nr. 25973/13.03.2025, vă informăm că a fost lansată cea de-a XVII-a ediție a Concursului Naţional „Made for Europe”- etapa județeană, ediția 2025.
Concursul Național „Made for Europe” este cuprins în Anexa nr. 4 la O.M.E.C. nr. 3025/14.01.2025 - Lista concursurilor naţionale şcolare, ce se vor organiza și desfășura cu finanțare din partea Ministerului Educației și Cercetării, în anul școlar 2024-2025, pentru elevii din învățământul secundar, la pct.2, poziția 8.
Concursul este deschis elevilor din unitățile de învăţământ preuniversitar care au produse educaționale realizate în proiecte implementate prin programe comunitare, finalizate în anii școlari 2022-2023, 2023-2024 și 2024-2025, sau care sunt în derulare, cu condiția ca produsul să fie final și să nu fi participat la o ediție anterioară a competiției. În corelație cu documentele legislative în vigoare, la competiție pot participa doar elevi din învățământul secundar (elevi de gimnaziu și de liceu). În cadrul fiecărei etape a concursului, un produs va fi prezentat de un singur elev, nominalizat, în scris, de către unitatea de învățământ, la propunerea echipei de proiect.
Selecția produselor pentru etapa județeană și nominalizarea elevilor care vor susține prezentarea produselor în concurs sunt în responsabilitatea unității de învățământ. Produsul final este însoţit de o prezentare generală a unităţii de învăţământ şi de un rezumat al proiectului în cadrul căruia a fost realizat produsul înscris în concurs. Înscrierile se vor face până la data de 24 martie 2025, prin completarea fișei de înscriere și trimiterea acesteia(în format editabil și scanată) la adresa cojocaru.mirela@e-isjbacau.ro.
Activitățile de la nivel județean se vor desfășura la sediul Colegiului ”Mihai Eminescu” Bacău, iar susținerea va avea loc în data de 28.03.2025, începând cu ora 13.00.
IMG_0001.pdf
—
PDF document,
1347 kB (1379483 bytes)